Facebook: Hesabımı nasıl kalıcı olarak silerim?

Hesabınızı Hesap Ayarları sayfanızdan dondurursanız, profiliniz ve profilinizle ilişkili tüm bilgiler Facebook hizmetinden anında kaybolur. Facebook'taki kişiler aramalarda sizi bulamaz veya bilgilerinizi göremez.

İleride Facebook'a geri dönmeyi isteme ihtimalinize karşı, profil bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vs.) saklarız; böylece geri döndüğünüzde hesabınız aynen bıraktığınız gibi görünür. Birçok insan hesaplarını geçici nedenlerle kapatmakta ve Facebook’a geri döndüklerinde profillerini bıraktıkları gibi bulmayı beklemektedir.

Facebook'u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizi, eklediğiniz içerik ve bilgilerin hiçbirinin geri getirilemeyeceğini unutmayın. Hesabınızın kurtarma seçeneği olmadan kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız, hesabınıza giriş yaptıktan sonra isteğinizi buraya gönderin.


Hesabınıza şu anda erişemiyorsanız, giriş yapmak için şifrenizi yenilemeniz gerekecektir. Bunu yapmak için normalde şifrenizi girdiğiniz alanın üstünde beliren "Şifreni mi unuttun?" bağlantısına tıklayın. Şifrenizi yenilemeye yönelik talimatları izleyip giriş yapabilir duruma geldikten sonra, yukarıda anlatılan adımları kullanarak hesabınızı dondurabilir veya silebilirsiniz.



Yorumlar

başka hesabım var
sent 14-12-2011 18:23 #1

tamamen kapatın
hasan 28-12-2012 15:21 #2

Yorum ekle


Güvenlik kodu Yenile

It seams that module Activation (mod_jstats_activate) is not installed correctly. Please refer to JoomlaStats extension installation problem page.